Ювентус постигна лесна победа с 3:0 при гостуването си на Удинезе от първия

...
Ювентус постигна лесна победа с 3:0 при гостуването си на Удинезе от първия
Коментари Харесай

На старта: Юве блести, Лацио се провали

Ювентус постигна лесна победа с 3:0 при гостуването си на Удинезе от първия кръг на Серия " А "  за новата акция.

Федерико Киеза (2`), Душан Влахович (20` - дузпа) и Адриен Рабио (45+3`) означиха три попадения още преди почивката на дуела, което се случва в откриващ мач на " Старата госпожа " в елита за първи път от 2001/02 насам.

Масимилиано Алегри заложи на упования титулярен състав в скица 3-5-2. За първи път той се довери на атакуващия тандем Влахович – Киеза, като двамата му се отплатиха по отличен метод.

Другата забавна детайлност беше включването на двамата нови халфбекове на отбора: Тимъти Уеа и Андреа Камбиазо, който ознаменува дебюта си за отбора с асистенция. Домакините също играха в 3-5-2 с Бето и Флориан Товен като нападатели.

Преди началото на дуела беше отдадена респект към умрелия именит треньор Карло Мацоне. 

Лацио позволи сериозна издънка в първия си мач за сезона, губейки с 1:2 от Лече като посетител. „ Джалоросите “ стигнаха до успеха с поврат за 120 секунди, пристигнал с голове на Понтус Алмквист и Федерико Ди Франческо.

За „ бианкочелестите “ означи звездата и капитан на отбора Чиро Имобиле.

С първото си състояние в мача Лацио излезе напред в резултата. В 26-ата минута Луис Алберто откри Чиро Имобиле в наказателното поле, а стрелецът видя, че вратарят Владимиро Фалконе е излязъл, копна го и резултатът стана 1:0.

Със сериозен напън на Лече стигна до поврат в последните минути на срещата.

Пет преди края Понтус Алмквист получи топката и без съмнения неспасяемо я насочи в мрежата на Лацио.

Едва две минути по-късно Федерико Ди Франческо овладя топката след рикошет и насочи удар от границата на наказателното, който попадна в долния десен ъгъл за 2:1, а Иван Проведел нямаше късмет за реакция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР